Kantoorgegevens

Bereikbaarheid

Wijngaard Legal is op werkdagen geopend van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:30 uur. De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Openbaar vervoer

Wijngaard Legal is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op zo’n 5-10 minuten lopen van station Haarlem.

Auto

Als u met de auto komt kunt u op het terrein van ons kantoor kosteloos gebruik maken van een van onze parkeerplaatsen, aangegeven met de bordjes “bezoekers advocaten”.

Buiten het parkeerterrein van ons kantoor kunt u betaald parkeren.

Kantoorachtergrond

Wijngaard Legal is de handelsnaam van de eenmanszaak Wijngaard Advocatuur van advocaat mr. T.J.J.M. Wijngaard en als zodanig geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Mr. Wijngaard is verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid. Op alle werkzaamheden, opdrachten en rechtsverhoudingen van Wijngaard Legal zijn algemene voorwaarden van toepassing. Daarin is een beperking van de aansprakelijkheid opgenomen. U vindt de algemene voorwaarden, evenals de privacyverklaring en de kantoorklachtenregeling onderaan deze pagina.

Wijngaard Legal huist in een pand met meerdere onafhankelijk werkende advocaten aan het Kenaupark 19. mr. C.C. Smit (vreemdelingenrecht) en mr. M.A.M. Ansink (personen- en familierecht) zijn de vaste waarnemers van mr. Wijngaard.

Wijngaard Legal beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Bankrekening

Bank: NL66 KNAB 0259 5866 25

BIC: KNABNL2H