De advocaat

Mr. Theo Wijngaard heeft sinds zijn afstuderen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in verschillende juridische functies gewerkt, met als rode draad internationaal recht en mensenrechten.

“Samen met u zoek ik naar een praktische, bevredigende én duurzame oplossing voor uw juridische vraag of kwestie. Liefst via overleg en onderhandeling met de wederpartij, maar als dat niet lukt of niet kan, sta ik u als advocaat graag bij in een juridische procedure.”

Mr. Wijngaard is sterk analytisch ingesteld en komt samen met u snel tot de kern van de zaak. U kunt steeds een volledige en eerlijke juridische inschatting verwachten van de kansen van uw zaak.

Mocht mr. Wijngaard u niet kunnen helpen dan kan hij u veelal snel doorverwijzen naar een collega advocaat of andere contactpersoon om u snel en vakkundig verder te helpen. Daarmee weet u steeds waar u aan toe bent.

Mr. Wijngaard is lid van:

  • de Specialisatievereniging voor Migratierecht Advocaten;
  • de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken van de Stichting Migratierecht Nederland; en
  • de Werkgroep Rechtsbijstand in Vluchtelingenzaken van VluchtelingenWerk Nederland;

De feniks

Het logo van Wijngaard Legal bevat de afbeelding van een feniks, een mythologische vogel die in veel landen en culturen bekend is vanwege zijn herrijzenis uit de as, nadat hij eerder is verbrand.

De feniks is gekozen als symbool voor de veerkracht die veel cliënten laten zien tijdens en na een juridisch geschil. Wijngaard Legal wil die veerkracht ondersteunen, zodat cliënten snel op eigen kracht – zonder advocaat – weer richting en invulling kunnen geven aan hun leven.

Disclaimer: No phoenixes were harmed in the making of this website

Het logo en de huisstijl van Wijngaard Legal is ontworpen door grafisch ontwerper Aladdin Masoud uit Syrië van 808Studio (< www.808studio.nl >); hij is te bereiken via: <info@808studio.nl> of op +31 6 1222 0279.